Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Összehasonlítás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Arianna Bébizsepi

Arianna Bébizsepi
 • Arianna Bébizsepi
2 290 Ft
 • Miért kell a Bébizsepi:

  A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Ebben a korban a legnagyobb gond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek képtelen kifújni az orrát. Sőt, időbe telik, míg a csecsemő megtanul szájon át lélegezni. A felgyülemlett váladék „kijönni nem tud”, ezért a visszacsorgó váladék tovább fertőz. Felsőlégúti megbetegedésként a nátha fül-, és arcüreggyulladást, alsólégúti megbetegedésként hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. Igen fontos tehát a pangó orrváladék rendszeres eltávolítása, az orrjáratok szabaddá tétele. Az Arianna Bébizsepi kiválóan alkalmas erre a célra. Természetesen az orvosi vizsgálat nem mellőzhető: az elhúzódó, gennyes orrfolyás okát orvosnak kell megállapítania. A váladékszívás a szakorvosi kezelés kiegészítését, a légzés javítását, valamint a nátha szövődményeinek megelőzését szolgálja.

  1. Károsíthatja-e az orrszívás az orrnyálkahártyát?

  Természetesen nem károsítja a készülék semmilyen formában az orrnyálkahártyát. Amikor az első készülékünk az Orrszívó-porszívó több, mint 20 éve forgalomba került, akkor nem csak az orvostechnikai intézet vizsgálta be, de tesztelték a Bécsi Gyerek Klinikán és a Németországi TÜV SÜD intézetben is.

  2. A szíváserősséget tényleg a készülék állítja be?

  A maximális szíváserősséget minden esetben a készülék kontrollálja. Tehát bármilyen erősségű a porszívó, a maximális szívóerőt a készülék minden esetben beszabályozza. Ez a szívóerő, az egészségügyben használt váladékszívógépek szívás erejének körülbelül a felét éri el. Tehát az anyuka semmi esetre sem tud „rosszul” szívni.

  Amennyiben a porszívó szabályozható, akkor egy kisebb teljesítményre való visszaállás (de min. 1000-1200 Watt) azt eredményezi, hogy a porszívó az alacsonyabb fokozaton halkabb üzemmódú. Ezzel a technikával az Orrszívó-porszívónak nem a porszívó maximális teljesítményéből kell visszaszabályozni. Ezért az orrszívás csendesebbé válik. Ha a porszívó nem szabályozható, úgy is csökkenthető a porszívó teljesítménye, ha kinyitják a porszívócső szárán a „csúszkát”. Ezzel a technikával a porszívó teljesítménye 10-15%-al csökkenthető.

  Tehát a lényeget megismételve, bármilyen teljesítményű porszívóval használható a készülék anélkül is, hogy a porszívó szíváserősségéhez hozzányúlnánk.

  Halkabb, esetenként praktikusabb ha a nagy teljesítményű porszívót kisebb fokozaton üzemeltetik. Arra azért ügyelni kell, hogy a minimális szívóerőt 1000-1200 Watt alá ne vegyék, mert ez alatt a készülék nem éri el az optimális szívóerőt.
 • Tömeg
  200 g/db
  A vásárlás után járó pontok
  100 Ft
Webáruház készítés